Nieuws

'Juventus houdt vertrouwen in Ihattaren: snel in wedstrijdselectie van beloften'

'Juventus houdt vertrouwen in Ihattaren: snel in wedstrijdselectie van beloften'

18 maart - 19:59

Mohammed Ihattaren krijgt waarschijnlijk een nieuwe kans bij Juventus. Volgens Italiaanse media heeft de ploeg uit Turijn nog altijd vertrouwen in de middenvelder, die in Nederland in slechts een aantal kleine periodes zijn grote talent liet zien bij PSV en Ajax. Hij zou zelfs op korte termijn weer kunnen spelen.

Zo zou Juventus hem snel willen opnemen in de wedstrijdselectie van het tweede elftal, dat onder de naam 'Juventus Next Gen' in de Serie C uitkomt. Ihattaren kan daar weer aan zijn rentree beginnen, om vervolgens een plek bij het eerste af te dwingen.

De linkspoot leek in de zomer nog zijn kans te grijpen bij Ajax, dat hem, net als Sampdoria in eerder stadium, huurde van Juventus. Uiteindelijk kwam hij niet verder dan een invalbeurt in de verloren KNVB-bekerfinale tegen PSV in april 2022. Om onduidelijke privéredenen ontbrak hij vervolgens lang bij de Amsterdammers, die vervolgens besloten om zijn huurovereenkomst te beëindigen.

Onder meer Wesley Sneijder en Gerald Vanenburg gingen daarna met Ihattaren aan de slag om hem er mentaal weer bovenop te krijgen, maar dat leidde helaas tot weinig succes. Bij Juventus, waar de 21-jarige Utrechter de aflopen maand weer meetrainde, lijkt het tij dus weer te gaan keren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie