Transfernieuws

'Bazoer 'staat te popelen' en wil zo snel mogelijk stap hogerop maken'

'Bazoer 'staat te popelen' en wil zo snel mogelijk stap hogerop maken'

04-01-2022 20:32

De kans dat Riechedly Bazoer de Vitesse-deur al in de winterse transferperiode achter zich dicht trekt, is aanwezig. De verdediger hoopt zo snel mogelijk een stap hogerop te maken en daarbij is zijn transfervrije status aankomende zomer 'niet heilig'.

Dat meldt De Telegraaf. Het kamp-Bazoer was in gesprek met PSV, maar een winterse stap lijkt niet meer aan de orde. De Eindhovenaren staan op het punt om de transfer van Joey Veerman af te ronden. De sc Heerenveen-middenvelder tekent naar verluidt tot de zomer van 2026 en komt voor een bedrag van zes miljoen euro naar het Philips Stadion.

Het afhaken van PSV hoeft niet te betekenen dat Bazoer in Arnhem blijft tot het einde van het seizoen. Zo zou ook Benfica zeer gecharmeerd zijn van de veelzijdige Vitesse-speler, al lijkt de Portugese topclub meer heil te zien in een transfervrije overstap na dit seizoen. 

Of er een tussentijdse transfer in zit voor Bazoer, hangt ook van Vitesse af. De club staat in de knock-outfase van de Conference League, waarin het gaat spelen tegen Rapid Wien. Trainer Thomas Letsch is duidelijk en ziet in Bazoer één van zijn sleutelspelers. 

Bazoer zag aan het begin van het huidige seizoen hoe een overstap naar het Franse Olympique Marseille niet doorging, omdat Vitesse niet mee wilde werken. Deze teleurstelling heeft hij echter snel achter zich gelaten. Ook dit seizoen behoort Bazoer tot de uitblinkers in het GelreDome.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!