Transfernieuws

'Feyenoord laat Antonucci opnieuw op huurbasis naar KKD vertrekken'

'Feyenoord laat Antonucci opnieuw op huurbasis naar KKD vertrekken'

04-01-2022 20:17 Laatste update: 06-01-2022 11:00

Feyenoord gaat Francesco Antonucci wederom verhuren aan FC Volendam. Met dat nieuws pakt Feyenoord Transfermarkt dinsdagavond uit. De Keuken Kampioen Divisie-ploeg heeft bij de onderhandelingen geen optie tot koop bedongen.

De vleugelspeler heeft bij Feyenoord geen vaste plek in de eerste selectie weten af te dwingen onder Arne Slot en trekt daarom weer naar Volendam, waar hij al twee keer eerder op huurbasis speelde. In de deal is geen optie tot koop opgenomen, aangezien Feyenoord de situatie van Antonucci na de verhuurperiode wil evalueren. Een doorbraak in Feyenoord 1 zit er dus nog steeds in voor de aanvaller.

Antonucci mocht zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen laten zien aan Slot, maar heeft onvoldoende indruk weten te maken. Mede door blessureleed kwam hij niet verder dan één duel in de Conference League. Antonucci speelde zijn wedstrijden voornamelijk voor Feyenoord O21.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!