Transfernieuws

Feyenoord verlengt met Geertruida: 'Nog veel moois in het verschiet'

Feyenoord verlengt met Geertruida: 'Nog veel moois in het verschiet'

18 maart - 16:20 Laatste update: 16:31
1

Lutsharel Geertruida heeft zijn contract verlengd bij Feyenoord. De verdediger doet het de laatste maanden uitstekend onder Arne Slot en werd vrijdag opgeroepen voor de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Geertruida tekent tot 2025 bij.

Feyenoord maakt op de clubsite bekend dat Geertruida een langere verbintenis aangaat in Rotterdam. Aavankelijk liep het contract van de voetballer tot 2024 door. "Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is", laat de voetballer weten via de officiële kanalen. "Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken. Vorig seizoen was al bijzonder met de finale van de Conference League en dit jaar gaat het nog beter – ook met mij als voetballer."

De metamorfose die Geertruida is ondergaan onder trainer Arne Slot smaakt naar meer. De verdediger werd vrijdag beloond met een plek bij Oranje. "k ben ervan overtuigd dat er voor de club en voor mij nog mooie dingen in het verschiet liggen. Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie