Transfernieuws

'Salah is klaar met Liverpool-tijdperk en zoekt in de zomer elders zijn geluk'

'Salah is klaar met Liverpool-tijdperk en zoekt in de zomer elders zijn geluk'

18-03-2023 16:08

Mohamed Salah zoekt in de zomer zijn heil mogelijk elders. De Egyptenaar zou hebben ingezien dat het dominante tijdperk van Liverpool FC voorbij is en dat zou de voetballer reden geven zijn voetbalavontuur elders te vervolgen.

Volgens Foot Mercato is Salah uitgevoetbald in Engeland na zes jaar Liverpool. De aanvaller kwam in 2017 over van AS Roma en heeft zich sindsdien ontpopt tot ware goalgetter bij The Reds. Salah was samen met Roberto Firmino en Sadio Mané een gevreesd aanvalstrio, maar met het vertrek van Mané en het naderende vertrek van Firmino lijkt ook Salah klaar bij de Engelse club.

De Egyptenaar zou het liefst naar Spanje vertrekken. Salah kostte Liverpool zes jaar geleden ongeveer 42 miljoen euro en heeft dat bedrag meer dan uitbetaald. De speler won onder meer de Premier League en de Champions League met de succesploeg van Jürgen Klopp. Dit seizoen staat Liverpool slechts zesde en werd de ploeg ook in de Champions League vroegtijdig uitgeschakeld na een kansloos tweeluik tegen Real Madrid.

Salah is inmiddels 30 jaar oud en zou nog het meeste uit zijn laatste jaren als profvoetballer willen halen. De speler heeft niet het idee dat dit haalbaar is bij Liverpool. De Egyptenaar zou onder meer hebben gekeken naar Mané, die naar het altijd presterende Bayern München vertrok. Salah ligt tot 2025 vast bij Liverpool.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!