Nieuws

Weghorst klaar voor volgende prijs: 'Was een speciaal gevoel, we zijn hongerig'

Weghorst klaar voor volgende prijs: 'Was een speciaal gevoel, we zijn hongerig'

18-03-2023 15:48

Wout Weghorst kan niet wachten om weer aan de slag te gaan in het Engelse bekervoetbal. Na het winnen van de League Cup kan Manchester United ook nog beslag leggen op de FA Cup. The Red Devils staan zondag tegenover Fulham in de kwartfinale.

Weghorst laat in een uitgebreid interview met United Review, het clubtijdschrift van United, weten klaar te zijn voor het affiche. "De wedstrijd tegen Newcastle (finale League Cup, red.) was een geweldige ervaring. De atmosfeer was waanzinnig in het stadium. Het had iets speciaals. Daarom zijn we hier, om prijzen te pakken."

Ten Hag eindigde een flinke prijzendroogte door de League Cup te winnen. "Het feit dat we deze prijs al hebben, laat zien dat we het in huis hebben. We zijn allemaal hongerig voor nog meer prijzen. De FA Cup zit zeker in ons hoofd. We willen weer naar Wembley en elke wedstrijd naar ons toe trekken."

Voor Weghorst was het de eerste grote prijs in zijn carrière. "Ik nam toen een moment om er van te genieten en zag het publiek uit zijn dak gaan. Dit zijn de momenten die ik ga onthouden en waarom ik doe wat ik doe", besluit Weghorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!