Nieuws

Bayern-tactiek wordt uitgelekt: 'We hebben een mol in de kleedkamer'

Bayern-tactiek wordt uitgelekt: 'We hebben een mol in de kleedkamer'

18 maart - 15:31

Julian Nagelsmann baalt flink van het feit dat zijn tactiek is uitgelekt richting de media. De trainer van Bayern München zag zijn exacte aanwijzingen verschijnen in een publicatie van BILD en stelt dat iemand binnen de ploeg zijn mond voorbij heeft gepraat.

Het Duitse medium toonde plannen voor een verdedigende en aanvallende opzet van Der Rekordmeister. De tegenstanders van Bayern kunnen flink wat leren van de gelekte documenten en daarom baalt Nagelsmann. "Het stoort me erg. De persoon die dit uitzendt schaadt elk van de spelers. Wat is het doel van de persoon die dit uitlekt? Waar wacht je nog op? Ik zie niet in wat zijn motivatie zou kunnen zijn, behalve het vergemakkelijken van de taak voor de tegenstander."

Nagelsmann denkt niet dat hij erachter gaat komen wie de documenten heeft gelekt. "Ik probeer erachter te komen wat de reden is. Voor mij is het altijd belangrijk om 's nachts in de spiegel te kunnen kijken, om mijn spelers en mijn collega-coaches goed te behandelen. Van een mol kom je niet zomaar af. Als ik naar mijn werk rijd zie ik er ongeveer 80.000 in de velden, je komt er niet zomaar vanaf", besluit Nagelsmann.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie