Nieuws

'Verbruggen op de radar van Engelse grootmachten: minstens tien miljoen euro'

'Verbruggen op de radar van Engelse grootmachten: minstens tien miljoen euro'

18 maart - 13:05
0

Bart Verbruggen staat volgens Het Laatste Nieuws in de belangstelling van Liverpool en Manchester United. De doelman van Anderlecht beleeft een stormachtig seizoen en werd afgelopen week zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal.

De Belgische krant gaat er van uit dat het een warme zomer gaat worden voor Anderlecht. De Belgen zouden Verbruggen het liefst nog een jaar vasthouden, maar vanzelfsprekend lijkt dat niet te gaan worden. De Nederlandse doelman staat volgens onze zuiderburen in de belangstelling van twee Premier League-grootmachten, United en Liverpool. De Nederlandse doelman heeft nog een contract tot 2025, maat of hij die gaat uitdienen is nog maar de vraag. HLN stelt dat de doelman minstens tien miljoen euro in het laatje van Anderlecht zal brengen.

Afgelopen week gaf de doelman nog aan niet te weten waar zijn toekomst ligt. "Of ik hier volgend seizoen nog speel? Dat is wel een heel directe vraag. Weet je, ik ben daar echt nog niet mee bezig. Juni is nog zo ver weg, joh. Ik wil eerst met Anderlecht blijven presteren en dan zien we wel. Ik ben gelukkig en goed omringd bij deze club." Ook Anderlecht-aanvoerder Jan Vertonghen stak zijn bewondering niet onder stoelen of banken. "Verbruggen heeft voor mij het potentieel om een van de beste doelmannen van Europa te worden", sprak de Belg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie