Nieuws

Kompany wil niet dat Pep hem in verband brengt met City-move: 'Hij moet ophouden'

Kompany wil niet dat Pep hem in verband brengt met City-move: 'Hij moet ophouden'

18 maart - 12:29
0

Vincent Kompany denkt dat Pep Guardiola er goed aan zou doen om hem niet meer in verband te brengen met een rol als manager bij Manchester City. De Belg is momenteel werkzaam bij Burnley FC en richt zich liever op zijn huidige ploeg.

Zaterdagavond nemen City en Burnley het tegen elkaar op in de FA Cup. Kompany ging op een persmoment in op de woorden van Guardiola en zei dat de Spanjaard er mee op moest houden om hem in verband te brengen met City. "Ik ben in het Championship werkzaam. Ten eerste denk ik dat Guardiola nog tien jaar voor Manchester City moet werken. En verder strijden zij om de Champions League-winst, wij zijn actief in het Championship. Die vergelijkingen hebben dus geen zin. Manchester City heeft de beste manager ter wereld nodig."

Over een verstoorde relatie is waarschijnlijk geen sprake tussen beide managers aangezien beide heren elkaar nog regelmatig spreken. "Hij helpt veel van zijn oud-spelers. Maar ik moet ook mijn eigen oplossingen zoeken, omdat ik in een heel andere competitie werk." Zaterdag nemen beide ploegen het om 18.45 uur Nederlandse tijd tegen elkaar op om een plek in de volgende ronde van de FA Cup.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie