Nieuws

Grealish deelt expliciete tekening van Aké op theemok en verwijdert snel bericht

Grealish deelt expliciete tekening van Aké op theemok en verwijdert snel bericht

18-03-2023 11:27

Jack Grealish zal de PR-afdeling van Manchester City even hebben laten zweten. De voetballer deelde een foto van een theemok waarop Nathan Aké met borsten te zien was.

Grealish deelde de foto op Instagram, maar haalde de post uiteindelijk toch maar van zijn verhaal af. Op de mok valt de tekst 'Nathan Aké met borsten' te lezen en de afbeelding eronder houdt weinig aan de verbeelding over.

De aanvaller van City reageerde: 'Wat een kop thee! En wat een kop', maar werd waarschijnlijk toch maar gevraagd de foto te verwijderen. Manchester City zal het al druk hebben met de ophef rondom verdediger Kyle Walker, die publieke zedenschennis zou hebben gepleegd in een café.

Aké is dit seizoen een belangrijke speler voor Pep Guardiola en de zijnen. De Nederlander kent al enkele maanden een basisplek bij The Citizens en lijkt voorlopig niet aan de kant te worden gezet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!