Nieuws

'Lazio-trainer Sarri overhoop met clubleiding na pijnlijke nederlaag tegen AZ'

'Lazio-trainer Sarri overhoop met clubleiding na pijnlijke nederlaag tegen AZ'

18 maart - 10:46

De nederlaag van SS Lazio tegen AZ zou gevolgen kunnen hebben voor trainer Maurizio Sarri. De Italiaanse oefenmeester zou het aan de stok hebben met de technisch directeur van de club sinds de uitschakeling in de Conference League.

Lazio verloor tweemaal met 2-1 van AZ en vloog daardoor verrassend uit het derde toernooi van Europa. Sarri was na afloop op het persmoment negatief over de ontwikkelingen van de club. "Dat bedoel ik in alle opzichten: numeriek, mentaal, fysiek… Het is vrij duidelijk: iedere keer dat we een paar wijzigingen aanbrengen, betalen we daar de prijs voor. We zijn er nog niet klaar voor om op dit niveau te spelen. Er is nog veel werk aan de winkel."

De woorden van Sarri zouden voor verontwaardiging hebben gezorgd bij technisch directeur Igli Tare en daarom staan de twee nu lijnrecht tegenover elkaar, meent Il Messaggero. De trainer en TD hebben het al langere tijd aan de stok en daarom is de verwachting dat één van de twee aan het einde van het seizoen zal vertrekken. Clubvoorzitter Claudio Lotito zal proberen de relatie weer te repareren, maar het is de vraag of dit zal lukken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie