Nieuws

Isimat-Mirin met Vitesse tegen oud-werkgever: 'Hebben hard een overwinning nodig'

Isimat-Mirin met Vitesse tegen oud-werkgever: 'Hebben hard een overwinning nodig'

18 maart - 10:10 Laatste update: 10:14
0

Nicolas Isimat-Mirin kijkt uit naar het treffen met PSV. De verdediger van Vitesse won drie keer de landstitel bij de Eindhovenaren, maar moet nu een goed resultaat zien te boeken met de tegenpartij.

Vitesse verloor de laatste vier wedstrijden en moet zich serieus zorgen maken om degradatievoetbal. Isimat-Mirin spreekt met De Telegraaf over de situatie in Arnhem. "We hebben heel hard een overwinning nodig. We moeten het met elkaar op het veld laten zien. We hopen dat er snel een ommekeer te zien zal zijn. We moeten het niet over excuses hebben, over de scheidsrechter, over het veld of weet ik waarover. Het enige wat er toe doet is wat we zelf laten zien."

Volgens de verdediger zal de omslag vooral in het mentale aspect moeten zitten. "We moeten nóg harder werken en nóg gefocuster zijn. We moeten power en grinta laten zien. We moeten vechten voor elk duel, overal op het veld. Dat is de enige manier als je in de positie bent, waar wij in zitten."

De ploeg van Phillip Cocu baalde flink van de nederlaag tegen Sparta. "Tegen Ajax en AZ was het verschil niet groot en dan verwacht je meer tegen een lager geklasseerd team als Sparta, al speelden zij wel heel goed. We moeten nog beter anticiperen op de tegenstander. Soms zijn we te afwachtend. En je ziet dat het vertrouwen minder is na een paar teleurstellende resultaten. Wij moeten dat zien om te keren", besluit de verdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie