Nieuws

Real houdt de adem in: Benzema laat training schieten en mist mogelijk El Clásico

Real houdt de adem in: Benzema laat training schieten en mist mogelijk El Clásico

17-03-2023 23:46

Real Madrid moet het zondag wellicht zonder Karim Benzema stellen tijdens de Clásico met FC Barcelona. De Fransman raakte licht geblesseerd na zijn doelpunt tegen Liverpool FC en had vrijdag te veel last om met zijn ploeggenoten te trainen.

Benzema kreeg een tik tegen zijn been tijdens zijn treffer tegen The Reds en lijkt daar nu een blessure aan over te houden, schrijft Marca. Terwijl de spelers van Madrid buiten oefeningen afwerkten, ging de spits binnen aan de slag met een individuele training. 

De Fransman wil er echter alles aan doen om de kraker in La Liga bij te kunnen wonen. Trainer Carlo Ancelotti maakte zich doordeweeks weinig zorgen om de fysieke gesteldheid van zijn speler. "Hij heeft een tik gekregen, maar we denken dat hij er zondag bij kan zijn", liet de Italiaanse trainer na het duel met Liverpool weten.

Real Madrid moet alle zeilen bijzetten om nog een kans te maken op een landstitel. De achterstand op koploper Barcelona bedraagt maar liefst negen punten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!