Transfernieuws

Vader Messi reageert giftig op nepnieuws: 'We zijn de leugens meer dan zat'

Vader Messi reageert giftig op nepnieuws: 'We zijn de leugens meer dan zat'

17-03-2023 21:25

Jorge Messi, de vader van Lionel Messi, heeft een aantal zaken opgehelderd wat betreft transferzaken rondom zijn zoon. Media beweerden de laatste dagen onder meer dat de Argentijn op het punt stond zijn contract te verlengen bij Paris Saint-Germain, maar ook boos was weggelopen tijdens een training. 

De vader wijst op Instagram enkele leugens aan en geeft uitleg. 'Wanneer houden jullie op met liegen? Waar is het bewijs? Ohhh, alles klopt niet. Hoe hard er ook wordt geroepen, geloof het niet. We zullen fake news niet meer tolereren.'

Messi zou onder meer een aanbieding van 600 miljoen euro hebben ontvangen uit Saudi-Arabië, maar ook dit wordt ontkracht door de vader van de speler. Messi werd onlangs met PSG uit de Champions League geknikkerd en de laatste weken is het vooral speculeren geblazen wat betreft de toekomst van de wereldkampioen. Onder meer Inter Miami CF zou zeer geïnteresseerd zijn de sterspeler naar de Major League Soccer te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!