Nieuws

'Karsdorp onder het mes, operatie noodzakelijk voor gebroken tussenschot in neus'

'Karsdorp onder het mes, operatie noodzakelijk voor gebroken tussenschot in neus'

17-03-2023 21:00
1

Rick Karsdorp is voorlopig uitgeschakeld bij AS Roma. De teruggekeerde verdediger viel donderdag geblesseerd uit tegen Real Sociedad en zou het tussenschotje in zijn neus hebben gebroken. 

Italiaanse media berichten dat Karsdorp onder het mes moet. De Nederlander viel kort voor rust uit tegen de Spaanse club en nu zou een operatie noodzakelijk zijn. De oud-speler van onder meer Feyenoord zal in ieder geval de derby tegen SS Lazio missen. 

Karsdorp zal waarschijnlijk wel in actie kunnen komen tegen Feyenoord, maar zal vermoedelijk met en beschermend masker spelen, vergelijkbaar met dat van Victor Osimhen. De verdediger was uit de gratie geraakt bij Roma na een ruzie met trainer José Mourinho, maar was de laatste weken juist weer in actie voor I Giallorossi. Naast Karsdorp zal ook Georginio Wijnaldum zijn voormalige club, Feyenoord, in de kwartfinale van de Europa League treffen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!