Transfernieuws

'Kudus staat open voor een contractverlenging, hij heeft het naar zijn zin'

'Kudus staat open voor een contractverlenging, hij heeft het naar zijn zin'

17-03-2023 20:22

Mohammed Kudus leek van de zomer nog graag weg te willen bij Ajax, maar lijkt nu open te staan voor gesprekken over een mogelijk langer contract. Ajax-watcher Mike Verweij meldt dat de Ghanees de laatste maanden van gedachten is veranderd.

Verweij spreekt vrijdag in Kick-off de podcast over de situatie van de middenvelder annex aanvaller, die een gretige indruk maakt bij de Amsterdammers. De situatie was in de zomer nog anders. "Afgelopen zomer wilde hij met piepende banden naar Liverpool om bij Everton te tekenen, maar nu staat hij open voor contractverlenging. Praten kan altijd", meent Verweij.

Kudus werd door trainer Alfred Schreuder nog veelal op de bank gehouden, maar onder John Heitinga is de speler iedere wedstrijd van groot belang. De Ghanees was in zeven wedstrijden, die allen werden gewonnen, goed voor zes goals en twee assists. In de zomer klopte onder meer Everton aan voor de speler, maar Ajax hield de veelbelovende voetballer binnenboord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!