Nieuws

Dumic verlaat FC Twente voor nieuw avontuur in de Tweede Bundesliga

Dumic verlaat FC Twente voor nieuw avontuur in de Tweede Bundesliga

04-01-2022 15:14

Dario Dumic verlaat FC Twente na anderhalf seizoen voor een avontuur in de Tweede Bundesliga. De mandekker heeft een contract getekend bij SV Sandhausen.  

FC Twente kondigt de transfer via een bericht op zijn website aan. De club wenst de Deens-Bosnische voetballer veel succes toe in de rest van zijn carrière. De 29-jarige centrale verdediger speelde namens Dynamo Dresden en SV Darmstadt 98 al eerder op het tweede niveau in Duitsland.  

Op de clubsite van zijn nieuwe werkgever reageert Dumic, oud-speler van onder meer NEC en FC Utrecht, op zijn overstap. "Ik ben blij om hier te zijn en ik zal alles geven om onze doelen te bereiken. Als speler past de tweede divisie heel goed bij mij en mijn speelstijl. Ik ken Duitsland en de club goed en ik weet zeker dat alles gaat passen." 

De nummer zestien van de Tweede Bundesliga doet net zoals FC Twente geen uitlatingen over de hoogte van het bedrag dat met de overgang gemoeid is. In totaal kwam Dumic tot 29 optredens in de hoofdmacht namens De Tukkers. 
 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie