Nieuws

Lovende woorden van Van Hanegem: 'Denk dat het een aardige trainer gaat worden'

Lovende woorden van Van Hanegem: 'Denk dat het een aardige trainer gaat worden'

17 maart - 18:16 Laatste update: 18:26

Willem van Hanegem heeft vertrouwen in de trainerscapaciteiten van John Heitinga. De voormalig Feyenoorder heeft daarnaast lovende woorden over voor Dusan Tadic.

Zondag treffen Ajax en Feyenoord elkaar in de Johan Cruijff ArenA. Van Hanegem gaat in de Willem & Wessel podcast in op het affiche en krijgt de vraag of Heitinga komend seizoen aan moet blijven als trainer van Ajax. "Van mij mag het. Ik denk dat het wel een aardige trainer gaat worden. Ik vind het ook een aardig ventje", vertelt De Kromme die ook vertrouwen heeft in de samenwerking met assistent Dwight Lodeweges.

Tadic kent een wisselvallig seizoen in Amsterdam. De aanvaller is de afgelopen weken in de punt van de aanval echter weer opgebloeid in het elftal van de Amsterdammers en krijgt daarvoor complimenten van Van Hanegem. "Hij was in die periodes niet echt goed meer, maar je kunt niet zeggen dat het geen goede speler is. Hij heeft weer het gevoel gekregen dat het wat makkelijker gaat. Hij krijgt veel meer ballen, dus als je een fout maakt, kun je dat daarna meteen weer herstellen. Hij is natuurlijk gewoon een goede speler."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie