Nieuws

Kramer stookt vuurtje op: 'Ben moe van die zelfingenomen Ajacieden'

Kramer stookt vuurtje op: 'Ben moe van die zelfingenomen Ajacieden'

17-03-2023 17:59
2

Michiel Kramer heeft alvast het duel tussen Ajax en Feyenoord op scherp gezet. De oud-speler van de Rotterdammers is het gedrag van Ajax-fans zat die zichzelf al als landskampioen zien. 

Kramer, inmiddels actief als spits van RKC Waalwijk, is vrijdag aanwezig tijdens een uitzending van Rijnmond. De voetballer is het gedrag van de Amsterdamse achterban beu. "Ik word moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen: we zijn favoriet, dit en dat, we gunnen Feyenoord niets. Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax", meent Kramer.

"Het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland", zucht Kramer, "Laat ze dat lekker daar doen. Ik hoop dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt, dat is ook lekker voor Johnny (Heitinga, red.). Ik heb mij geërgerd aan die Johnny. Dan werd hem gevraagd: hoop je dat Feyenoord wint? (tegen Shakhtar Donetsk, red.) en dan zegt hij: ik ben voor Ajax. Dat wordt toch niet gevraagd? Hou alsjeblieft op", besluit Kramer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!