Nieuws

Ten Hag en United terug naar Sevilla: 'Ze zijn zo bekend met dit toernooi'

Ten Hag en United terug naar Sevilla: 'Ze zijn zo bekend met dit toernooi'

17-03-2023 16:11

Erik ten Hag heeft zijn verdict gegeven over de loting met Sevilla FC. Manchester United treft wederom een club uit de stad Sevilla na de overwinning op Real Betis. 

Sevilla heeft de Europa League zes keer gewonnen in de clubgeschiedenis en is daarmee recordhouder. De manager van United denkt dan ook dat het geen makkelijk affiche zal worden voor The Red Devils. "We gaan terug naar Sevilla. Ze hebben een enorm goede reeks in dit toernooi, het wordt lastig. Ze zijn zeer ervaren in de Europa League en hebben hem vaak gewonnen. Ik ken het team van nu nog niet zo goed, daar moet ik tijd aan besteden."

"Ik kijk er nog niet naar", meent Ten Hag. "Eerst hebben we de interlandbreak en dan nog drie Premier League-wedstrijden. Alle tegenstanders in deze fase zijn sterk in Europa. We zullen goed moeten spelen om verder te komen", besluit de manager.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!