Nieuws

'Pispaal' Diemers blij met transfer naar Hannover: 'Dit is een gigantische club'

'Pispaal' Diemers blij met transfer naar Hannover: 'Dit is een gigantische club'

04-01-2022 14:33

Mark Diemers heeft gereageerd op zijn overgang op huurbasis van Feyenoord naar Hannover 96. De 28-jarige middenvelder is blij met de medewerking van de Stadionclub en kijkt uit naar de uitdaging die op hem wacht bij de Tweede Bundesliga-club.  

In gesprek met de Leeuwarder Courant is Diemers blij met de houding die Feyenoord had gedurende de onderhandelingen tussen beide clubs. "Feyenoord gunt me deze transfer", tekent het medium op. Alhoewel de in Leeuwarden geboren Diemers blij is met de medewerking vanuit de club, onderhield hij naar eigen zeggen een mindere band met de supporters. "Daar wordt ook altijd een pispaal gezocht. Misschien was ik dat wel bij de supporters, ja", citeert het dagblad de spelmaker.  

Die Roten bezetten halverwege de competitie de vijftiende plaats en zijn verwikkeld in de strijd tegen degradatie. Diemers moet de club daarbij helpen en kijkt daarnaar uit. "Dit is echt een gigantische club. Voor mij is dit een heel mooie stap", besluit hij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!