Nieuws

Veerman arriveert met beide zaakwaarnemers in Eindhoven

Veerman arriveert met beide zaakwaarnemers in Eindhoven

04-01-2022 14:05 Laatste update: 15:05

Joey Veerman is met zijn belangenbehartigers aangekomen bij het Philips Stadion. In Eindhoven staat dinsdag de medische keuring voor de 23-jarige middenvelder op het programma. Als er geen problemen aan het licht komen, zet de Volendammer zijn krabbel onder een verbintenis die hem tot medio 2026 aan de Brabanders bindt.  

Op Twitter circuleert een foto waarop te zien is dat Veerman met zijn entourage arriveert bij PSV. Naast hem zijn zaakwaarnemers Nikkie Bruinenberg en Fulco van Kooperen te zien. PSV betaalt sc Heerenveen zes miljoen euro om zich van de diensten van de spelmaker te verzekeren.  

Lange tijd leek Veerman op weg naar Feyenoord. Toen maandagavond PSV zich meldde met belangstelling voor de smaakmaker uit Noord-Holland, kwam de transfer in een stroomversnelling terecht. De komst lijkt niet los te kunnen worden gezien van het vertrek van Davy Pröpper. De dertigjarige middenvelder kondigde dinsdag zijn voetbalpensioen aan, omdat hij moeite had zich staande te houden binnen de voetbalcultuur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!