Nieuws

Gimenez dolblij na monsterzege Feyenoord: 'We kunnen vechten voor deze titel'

Gimenez dolblij na monsterzege Feyenoord: 'We kunnen vechten voor deze titel'

16-03-2023 22:19 Laatste update: 22:23
1

Santiago Gimenez is van mening dat Feyenoord een serieuze gooi kan doen naar de Europa League-winst. De Mexicaanse spits is erg gelukkig in Rotterdam en heeft vertrouwen in de kansen van de Stadionclub, dat donderdagavond Shakhtar Donetsk met 7-1 over de knie legde. 

Gimenez gaf na negen minuten spelen met een mooie treffer het startsein voor een monsterscore. "Ik denk dat Shakhtar erg goed is, maar vandaag hebben we de mensen laten zien dat we klaar zijn voor deze competitie", vertelt de spits na afloop bij ESPN. "We speelden met een hoge intensiteit en waren erg agressief. We hebben negentig minuten lang de druk opgevoerd. Dit is pas het begin, we kunnen vechten voor deze titel."

Gimenez maakte de afgelopen zomer de overstap naar Feyenoord en voelde zich gelijk op zijn plek in Rotterdam. "Ik leef een droom. Toen ik een kind was droomde ik hiervan en nu leef ik het.  De fans van Feyenoord zijn ook geweldig. Al vanaf de eerste dag dat ik hier was gaven ze me veel liefde. Ik kan ze alleen goals geven", aldus de Mexicaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!