Nieuws

Slot verklaart basisopstelling: 'Zondag op geen enkele manier in meegewogen'

Slot verklaart basisopstelling: 'Zondag op geen enkele manier in meegewogen'

16-03-2023 18:41 Laatste update: 18:48
2

Arne Slot heeft in aanloop naar de returnwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk op geen enkele manier rekening gehouden met de Klassieker van komende zondag. De Feyenoord-trainer heeft voor zijn beste elf beschikbare namen gekozen.

Quilindschy Hartman ontbreekt donderdagavond in de basisopstelling. "Hij heeft gisteren wel gewoon meegetraind'', zegt Slot in gesprek met Veronica. ''Vanmorgen bij het ontbijt gaf hij aan dat hij gisterenavond al wat warm-koud was, maar wel redelijk tot goed had geslapen. Toen hebben we gezegd dat hij zo snel mogelijk naar bed moest. Tijdens de lunch was al duidelijk dat hij zich alleen maar minder ging voelen, dan ga je ook niet op de bank zitten en gelijk naar huis", is de Feyenoord-trainer duidelijk.

Slot laat weten dat hij geen rekening heeft gehouden met de topper van komende zondag tegen Ajax. ''Nee, dat speelt niet mee. Als een speler ziek is kan hij niet spelen. We hebben voor een opstelling gekozen waarin wij vinden dat we de grootste kans hebben om te winnen. Daar is deze zondag op geen enkele manier in meegewogen", benadrukt hij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!