Nieuws

Heitinga weigert in te gaan op interesse Ajax in Reijnders: 'Focus op Feyenoord'

Heitinga weigert in te gaan op interesse Ajax in Reijnders: 'Focus op Feyenoord'

16-03-2023 14:45

John Heitinga wilde tijdens de persconferentie niet ingaan op de vermeende Ajax-interesse in Tijjani Reijnders. De trainer van de Amsterdammers wil zich focussen op De Klassieker.

Eerder deze week werd bekend dat Ajax in Reijnders een mogelijke opvolger voor Edson Álvarez ziet. De middenvelder van AZ Alkmaar heeft nog een contract tot medio 2027 en zou daarom een flinke smak geld moeten kosten. Bovendien is Álvarez een stuk defensiever ingesteld dan Reijnders, waardoor er wel twijfels zijn over de directe opvolging van de Mexicaan.

Heitinga wilde echter niet ingaan op de vermeende interesse van Ajax in Reijnders. "Ik wil het vooral over de wedstrijd hebben. Ik praat niet over andere spelers bij andere clubs. Ik wil het over De Klassieker hebben", benadrukt de trainer.

Zondag om 14.30 uur speelt Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen Feyenoord. De koppositie van de Eredivisie staat op het spel, nu de Amsterdammers maar drie punten achterstand op de ploeg van Arne Slot hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!