Nieuws

Als Bellingham heeft gekeken denkt hij: er is maar één plaats om naartoe te gaan

"Als Bellingham heeft gekeken denkt hij: er is maar één plaats om naartoe te gaan"

16-03-2023 09:15

Liverpool kan de eventuele komst van Jude Bellingham op zijn buik schrijven, denkt Rio Ferdinand. De Manchester United-legende zag dat The Reds woensdagavond te kort kwamen tegen Real Madrid.

Bellingham staat te boek als één van de grootste talenten ter wereld en maakt een indrukwekkend seizoen door bij Borussia Dortmund. De 19-jarige middenvelder heeft zich daarmee in de belangstelling van de Europese top gespeeld. Naar verluidt zitten Liverpool en Real Madrid – elkaars Champions League-tegenstanders - op de eerste rij voor de handtekening van de Engelsman. De Koninklijke zou zelfs al gesprekken hebben gevoerd met het management van Bellingham.

"Als Liverpool Bellingham wil halen, zullen Steven Gerrard en jullie (Michael Owen en Peter Crouch, red.) het Kanaal over gezwommen zijn om hem te halen", begint Ferdinand ludiek tegenover BT Sport. De voormalig Engels international denkt dat Real op pole position ligt. "Ik denk dat als hij vanavond heeft gekeken duidelijk gedacht moet hebben: als Real Madrid en Liverpool voor mij in de race zijn, is er maar één plaats om naartoe te gaan", klinkt het.

Bellingham wist zijn eigen club overigens ook niet te behoeden voor uitschakeling in de Champions League. Afgelopen week gingen Die Schwarzgelben onderuit tegen Chelsea.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!