Nieuws

'PSV sorteert voor op Sangaré-vertrek: meerdere opties naast Zerrouki bestudeerd'

'PSV sorteert voor op Sangaré-vertrek: meerdere opties naast Zerrouki bestudeerd'

16-03-2023 08:32 Laatste update: 10:11

Hij is nog niet vertrokken, maar PSV is al druk op zoek naar een vervanger van Ibrahim Sangaré. Volgens het Eindhovens Dagblad denken de Eindhovenaren aan FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki, maar worden ook andere opties uitvoerig bekeken.

Sangaré is al anderhalf jaar actief in Eindhoven en stond de afgelopen twee transferwindows in de belangstelling van clubs uit de Premier League. Begin 2023 werd bekend dat de Ivoriaan een clausule in zijn contract heeft, waardoor clubs hem tot een bepaalde datum voor 37 miljoen euro op kunnen pikken. PSV houdt dan ook sterk rekening met een vertrek van zijn sterkhouder.

Volgens het ED is de kans groot dat PSV naast Sangaré nog een defensieve middenvelder ziet vertrekken. Érick Gutiérrez staat op de nominatie om Brabant te verlaten. De Mexicaan zou 'een handvol' miljoenen op kunnen leveren en stond afgelopen jaar al in de belangstelling van Espanyol en Fulham.

Mochten beide spelers uit Eindhoven vertrekken, dan is versteking op de positie van defensieve middenvelder een prioriteit. Volgens het medium staat Zerrouki nog altijd op de wensenlijst in het Philips Stadion. Dat is geen nieuw nieuws, maar het is de vraag of hij zelf wel naar PSV wil verkassen. Momenteel is de club dan ook bezig met 'het bestuderen van tal van opties in het binnen- en buitenland', klinkt het.

@voetbalnieuwsvn PSV moet OP ZOEK👀 #psv #sangare #ibrahimsangare #erickgutierrez #gutierrez #eredivisie #fctwente #ramizzerrouki #zerrouki #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers #transfermarkt #transfers ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!