Reactie

Gakpo oogst lof na eerste helft tegen Real: 'Dat heeft hij al snel onder de knie'

Gakpo oogst lof na eerste helft tegen Real: 'Dat heeft hij al snel onder de knie'

15-03-2023 22:02
1

Cody Gakpo heeft indruk gemaakt in de eerste helft van het duel tussen Real Madrid en Liverpool. De aanvaller trok een sprint om Karim Benzema af te stoppen.

Net als op Anfield mocht Gakpo in de basis starten tegen Real Madrid. De Oranje-international doet dit als aanvallende middenvelder, de positie waarop hij afgelopen weekend ook al uit de voeten kwam tegen Bournemouth.

"Ik ben blij om te zien dat Gakpo er al zo veel energie in stopt", begint Theo Janssen in de studio van RTL. De analist zag zijn collega Jan Boskamp er ook van smullen. "Die sprint die hij trekt.. Na een corner trekt hij een sprint van zeventig meter waarna hij die bal blokkeert (schot van Karim Benzema, red.). Ik vind wel dat hij dat al snel onder de knie heeft."

Liverpool moet snel iets doen als het nog iets wil bereiken tegen Real Madrid. The Reds moeten nog altijd een achterstand van drie goal goed maken om de kwartfinale van de Champions League te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!