Nieuws

'Feyenoord schakelt door na mislopen Veerman en denkt aan terugkeer Vilhena'

'Feyenoord schakelt door na mislopen Veerman en denkt aan terugkeer Vilhena'

04-01-2022 11:28

Tonny Vilhena mag zich verheugen in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers liepen de komst van Joey Veerman van sc Heerenveen mis - hij tekent dinsdag bij concurrent PSV - en denken nu aan de terugkeer van de oudgediende.  

Het Twitteraccount 1908.nl meldt dat Feyenoord serieuze interesse heeft om Vilhena los te weken bij het Russische FK Krasnodar. Hij moet trainer Arne Slot meer opties geven op het middenveld. Nu de komst van Veerman definitief onmogelijk blijkt, geldt Vilhena als voornaamste kandidaat om de gelederen te versterken.  

Met het aanstaande vertrek van Diemers naar Hannover 96, wordt het middenveld verder uitgedund voor trainer Arne Slot. Vilhena, vijftienvoudig international van Oranje, verhuisde in de zomer van 2019 voor rond de negen miljoen euro van de Stadionclub naar Rusland. Het is onduidelijk hoe de 27-jarige centrale middenvelder tegenover een mogelijke terugkeer in Rotterdam-Zuid staat. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!