Transfernieuws

'Manchester United en Duitse clubs volgen contractsituatie Ajax-talent (18)'

'Manchester United en Duitse clubs volgen contractsituatie Ajax-talent (18)'

15 maart - 21:09
0

Manchester United houdt de contractsituatie van Ammouricho van Axel Dongen nauwlettend in de gaten. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano woensdagavond op Twitter.

De Italiaan omschrijft de aanvaller als een 'zeer interessante' optie voor Manchester United. Erik ten Hag zou te boek staan als groot bewonderaar van Van Axel Dongen. Vorig seizoen haalde de huidige manager van The Red Devils hem al meerdere malen bij de eerste selectie van Ajax. Er is nog geen sprake van een concreet bod uit Engeland. Meerdere clubs uit Duitsland zouden de situatie ook met bovengemiddelde aandacht volgen.

De exponent uit de eigen jeugdopleiding beschikt over een aflopend contract in Amsterdam en heeft nog altijd niet bijgetekend. Ajax hoopt dat de jongeling snel een meerjarige verbintenis (tot 2027) ondertekend, maar Van Dongen hapt nog altijd niet toe. Er zou een groot gat zijn tussen vraag en aanbod. De achttienjarige linksbuiten speelt al sinds 2014 in de jeugdopleiding en staat te boek als groot talent.

Alhoewel Van Dongen geregeld meetraint met de hoofdmacht, speelde hij dit seizoen nog geen minuut in de hoofdmacht. Vorig seizoen mocht hij twee keer opdraven in de strijd om de KNVB beker en viel hij één keer in, in de Eredivisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie