Reactie

Reactie op Ajax-interesse in Reijnders: Zien het als een heel groot compliment

Reactie op Ajax-interesse in Reijnders: "Zien het als een heel groot compliment"

15-03-2023 19:27

Pascal Jansen is voorafgaand aan de return tussen AZ en SS Lazio ingegaan op de vermeende interesse van Ajax in Tijani Reijnders. Volgens de trainer van de Noord-Hollandse formatie is de belangstelling van de concurrent uit Amsterdam 'een groot compliment'.

Eerder deze week brachten onder meer Voetbal International en De Telegraaf naar buiten dat Ajax interesse zou hebben in Reijnders. Op de persconferentie voor de thuiswedstrijd tegen Lazio wordt Jansen hiernaar gevraagd. "Ik heb daar heel kort met hem overgesproken en hem een heel groot compliment gemaakt dat er zoveel aandacht aan hem wordt besteed", zegt de AZ-coach.

"We hebben het er verder niet over gehad of die berichten klopte", vervolgt Jansen. "We zien het als een groot compliment. Ik vind het niet relevant, want we zitten hier voor de wedstrijd tegen Lazio. Wat ik net heb gezegd, is denk ik meer dan genoeg." Mocht Ajax in de zomer een poging wagen voor de centrale middenvelder dan moet er een forse transfersom op tafel komen. Zijn contract in het AFAS Stadion loopt tot medio 2027.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!