Nieuws

Slot: 'De uitslagen bepalen of dit de leukste week van het seizoen wordt'

Slot: 'De uitslagen bepalen of dit de leukste week van het seizoen wordt'

15-03-2023 15:44 Laatste update: 15:50

Feyenoord staat met de wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk en Ajax voor een hele belangrijke week. Trainer Arne Slot erkent dat de komende twee wedstrijden een grote invloed zullen hebben op het restant van het seizoen.

Slot wordt op de persconferentie in aanloop naar de returnwedstrijd gevraagd naar de komende week van de Rotterdammers. "De uitslagen bepalen of het de leukste week van het seizoen is", vertelt de oefenmeester. "Als we in staat zijn om twee keer te winnen, kunnen er nog hele mooie weken volgen, omdat je dan naar de kwartfinale gaat en je er in de competitie heel goed voor staat."

Met de Klassieker van komende zondag en de return donderdagavond tegen Shakhtar, heeft Feyenoord weer een overvol programma voor de boeg. "Wij hebben al heel vaak aangetoond dat we de datamodellen kunnen verslaan, maar die tonen natuurlijk wel aan dat een uitwedstrijd twee dagen na een wedstrijd de kans op winnen verkleint. Wij gaan morgen alles doen om die wedstrijd te winnen, daar hoort dus ook een opstelling bij waarmee je de grootste kans hebt om te winnen", besluit Slot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!