Transfernieuws

Lukaku keert niet definitief terug naar Inter: 'Hij is na het WK nog niet de oude'

Lukaku keert niet definitief terug naar Inter: 'Hij is na het WK nog niet de oude'

15 maart - 13:13 Laatste update: 13:16
0

Romelu Lukaku keert niet definitief terug naar Internazionale, maakt voorzitter Beppe Marotta bekend. De Belgische aanvalsleider wordt momenteel gehuurd van Chelsea, maar heeft mede door blessureleed nog weinig indruk kunnen maken in Italië.

Lukaku schitterde tussen 2019 en 2021 in Milaan. Hij maakte vervolgens de overstap naar Chelsea, maar kwam daar nooit écht uit de verf. Afgelopen zomer keerde de 29-jarige Belg op huurbasis terug bij Inter. "De huurovereenkomst is aangegaan voor één seizoen, op 30 juni keert Lukaku, ongeacht zijn prestaties, terug naar Chelsea", is Marotta stellig tegenover Sky Italia, opgetekend door Voetbal International.

"Hij is niet de Lukaku die we in voorgaande jaren hebben gezien", voegt de voorzitter toe. Lukaku wist slechts drie treffers te produceren in veertien wedstrijden. Dat is te weinig voor een spits van zijn kaliber. "Hij kwakkelt met blessures en is na het WK nog niet de oude. Lukaku vindt niet de duelkracht die hem zo sterk maakt."

Chelsea betaalde in de zomer van 2021 nog het astronomische bedrag van 115 miljoen euro voor de Belg. Lukaku zal komende zomer dus 'gewoon' terugkeren in Londen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie