Transfernieuws

'PSV krijgt concurrentie uit Duitsland in strijd om Heerenveen-back Van Ewijk'

'PSV krijgt concurrentie uit Duitsland in strijd om Heerenveen-back Van Ewijk'

15 maart - 12:59
0

PSV kan rekenen op stevige concurrentie in de strijd om Milan van Ewijk, meldt De Leeuwarder Courant. Verschillende clubs uit topcompetities zitten naar verluidt achter de rechtervleugelverdediger aan.

'Clubs hebben zich nog niet officieel gemeld bij sc Heerenveen voor Milan van Ewijk, maar dat is een kwestie van tijd', schrijft LC. Eerder deze week werd bekend dat PSV de ontwikkeling van de 22-jarige Amsterdammer nauwlettend in de gaten houdt. De Eindhovenaren krijgen daar nu serieuze concurrentie bij, want FC Augsburg is ook erg geïnteresseerd. Naar verluidt zitten er geregeld scouts uit Duitsland op de tribune in het Abe Lenstra Stadion.

Ook zouden diverse clubs uit de Championship en Premier League interesse hebben in de jonge back. De voorbije transferperiode toonden Sporting Portugal en Fulham ook al interesse. Van Ewijk maakt een uitstekend seizoen door bij Heerenveen. Hij maakte tot nu toe in alle 25 Eredivisie-duels minuten voor de Friezen als basisspeler. Hierin was hij al goed voor vijf treffers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie