Transfernieuws

'Manchester United bereid om 120 miljoen euro neer te tellen voor WK-revelatie'

'Manchester United bereid om 120 miljoen euro neer te tellen voor WK-revelatie'

15 maart - 12:38 Laatste update: 12:42
2

Manchester United is bereid om het eigen transferrecord te verbreken, meldt BILD. De Engelse grootmacht heeft interesse in Randal Kolo Muani en wil naar verluidt 120 miljoen euro neertellen voor de Fransman van Eintracht Frankfurt.

Kolo Muani maakt dit seizoen furore in de Bundesliga en in de Champions League. De 24-jarige Fransman was ook actief tijdens het WK in Qatar. Hij maakte onder meer minuten als invaller in de finale tegen Argentinië. Het transferrecord van Manchester United staat nu op naam van Paul Pogba, die in de zomer van 2016 voor 105 miljoen euro werd overgenomen van Juventus. Volgens het Duitse BILD zijn The Mancunians bereid om dit clubrecord te verbreken voor Kolo Muani.

Manchester United heeft de ambitie om binnen afzienbare tijd definitief aan te haken bij de Europese top. Afgelopen zomer gaf de club van manager Erik ten Hag al 243 miljoen euro uit aan versterkingen. Zo'n 150 miljoen euro van dit astronomische bedrag ging richting Amsterdam voor de transfers van Antony en Lisandro Martínez. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie