Nieuws

Haaland baalt van vroegtijdige wissel: 'Had graag dubbele hattrick willen maken'

Haaland baalt van vroegtijdige wissel: 'Had graag dubbele hattrick willen maken'

15 maart - 06:45

Erling Haaland heeft het op zijn heupen. De Noorse spits van Manchester City scoorde dinsdagavond vijf keer in de Champions League, maar baalt dat hij na een uur gewisseld werd.

Manchester City speelde dinsdagavond in het Etihad Stadium de returnwedstrijd in de achtste finale van de Champions League. De ploeg van Pep Guardiola won met 7-0 van RB Leipzig. Haaland maakte er vijf. "Mijn superkracht is doelpunten maken. Moet ik eerlijk zijn? Bij veel van de goals van vandaag dacht ik niet eens na, ik wilde die bal gewoon binnen rammen. Het gaat erom dat je snel denkt", aldus de Noorse vedette na afoop bij BT Sport, opgetekend door Voetbal International.

Haaland werd na een uur spelen gewisseld door manager Guardiola. Hierdoor bleef zijn aantal treffers steken op vijf. Lionel Messi en Luiz Adriano gingen de talentvolle aanvalsleider voor in het miljardenbal. De Noor baalt dan ook dat hij niet negentig minuten mocht blijven staan om een nieuw record te vestigen. "Ik heb de trainer verteld dat ik graag een dubbele hattrick had willen maken, maar ja. Wat doe je eraan?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie