Nieuws

PSV'er vertrekt na vijftien jaar bij club naar degradatiekandidaat België

PSV'er vertrekt na vijftien jaar bij club naar degradatiekandidaat België

04-01-2022 10:25

Dante Rigo verlaat PSV na vijftien jaar voor een avontuur bij Beerschot. Bij de Belgische hekkensluiter tekent hij een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar.

Maandag werd al bekend dat de middenvelder is aangesloten bij het trainingskamp van de Kielse Ratten. Bij Beerschot staat Rigo voor een grote uitdaging. De achterstand op de veilige zestiende plaats in de Jupiler Pro League bedraagt maar liefst veertien punten. 

De 23-jarige Rigo komt sinds 2007 uit voor de Eindhovenaren. Hij verliet op zijn achtste de jeugdopleiding van Lierse SK voor die van PSV. De Belg stond te boek als groot talent, maar is er nooit in geslaagd zijn belofte volledig in te lossen.  

Verder dan negen optredens in de hoofdmacht van de Brabanders kwam Rigo niet. Tussendoor werd hij tweemaal uitgeleend aan achtereenvolgens Sparta Rotterdam en ADO Den Haag. Bij de Rotterdamse club trainde Rigo onlangs weer mee, maar tot een hernieuwde samenwerking kwam het niet. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!