Nieuws

'Nog geen akkoord tussen Ajax en jeugdtalent, twee Europese clubs geïnteresseerd'

'Nog geen akkoord tussen Ajax en jeugdtalent, twee Europese clubs geïnteresseerd'

14-03-2023 21:35 Laatste update: 22:02

Amourrichio Van Axel Dongen is het nog niet met Ajax eens geworden over een nieuw contract, meldt Fabrizio Romano. De transferexpert weet dat er twee clubs op de handtekening van de aanvaller azen.

Ajax hoopt het aflopende contract van Van Axel Dongen zo snel mogelijk te verlengen, maar tot een akkoord kwamen beide partijen nog niet. De aanvaller maakt dit seizoen zijn minuten bij Jong Ajax, maar toch hopen de Amsterdammers hem graag binnenboord te houden. Er zouden echter twee kapers op de kust zijn volgens de doorgaans goed ingevoerde Romano.

Van Axel Dongen kwam al driemaal uit voor het eerste elftal van Ajax, maar de aanvaller moet het vooral doen met duels bij Jong Ajax. De 18-jarige jeugdexponent kwam dit seizoen in twaalf duels tot twee doelpunten voor de jonge Amsterdammers. Van Axel Dongen maakt al sinds 2013 deel uit van de jeugdopleiding van Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!