Nieuws

'Slecht nieuws voor Ajax: Real gaat komende zomer poging wagen voor Kudus'

'Slecht nieuws voor Ajax: Real gaat komende zomer poging wagen voor Kudus'

14-03-2023 20:37

Mohammed Kudus maakt een uitstekend seizoen door bij Ajax en dat is niet onopgemerkt gebleven. De Ghanees zou in beeld zijn bij Real Madrid, meldt het Spaanse Sport.

De Spaanse krant meldt dat Kudus op de voet wordt gevolgd door Real Madrid. De Madrilenen zouden komende zomer een poging gaan doen om de Ghanees international naar de Primera División te halen. Naast Real Madrid zijn er ook andere Europese topclubs in de markt voor Kudus.

Kudus maakt een uitstekend seizoen door bij Ajax en Ghana. Voor de Amsterdammers kwam de 22-jarige aanvaller annex middenvelder al tot achttien goals en vijf assists in 35 duels dit seizoen. Op het WK in Qatar scoorde Kudus tweemaal in drie groepsduels voor Ghana.

De technicus heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Amsterdammers. Kudus was deze zomer nog dichtbij een transfer naar Everton FC. Ook Borussia Dortmund was eerder geïnteresseerd in de aanvaller.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!