Nieuws

'Rentree aanstaande: Feyenoord hoopt Bijlow na interlandbreak in te kunnen zetten'

'Rentree aanstaande: Feyenoord hoopt Bijlow na interlandbreak in te kunnen zetten'

14-03-2023 19:30

Feyenoord hoopt dat Justin Bijlow na de interlandbreak weer beschikbaar is. De sluitpost staat al weken buitenspel door een polsblessure. Timon Wellenreuther geeft aan dat het niet makkelijk was om de doelman plotseling te vervangen.

Het Algemeen Dagblad meldt dat de medische staf van Feyenoord hard bezig is met Bijlow om hem weer beschikbaar te krijgen na de aankomende interlandbreak in de laatste week van maart. De doelman van de Rotterdammers zou er woensdag 5 april in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam weer bij moeten zijn.

De uiterst belangrijke duels met FC Shakhtar Donetsk en Ajax komen dus ruimschoots te vroeg voor de 25-jarige Bijlow. Timon Wellenreuther staat de laatste weken onder de lat bij Feyenoord en ook tegen de Oekraïners en de Amsterdammers zal dat het geval zijn. De oud-doelman van onder meer Willem II, Schalke 04, Real Mallorca en Anderlecht hoopt van positieve invloed te zijn bij de koploper van de Eredivisie. "Ik wist wat mijn rol zou worden bij Feyenoord."

"Als je een paar maanden niet speelt, is het niet zo makkelijk om er meteen te staan", aldus Wellenreuther. "Dan heb je wat tijd nodig om het juiste gevoel terug te krijgen. Ik heb dat in mijn carrière nog niet eerder gehad, zo lang niet spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!