Nieuws

Voorzitter Spaanse bond haalt uit: 'Gelukkig weer een jaar dat PSG niet wint'

Voorzitter Spaanse bond haalt uit: 'Gelukkig weer een jaar dat PSG niet wint'

14-03-2023 17:56 Laatste update: 17:57

Javier Tebas is geen fan van Paris Saint-Germain. De voorzitter van de Primera División is blij dat Bayern München de Franse sterrenploeg in maart uitschakelde in de Champions League.

Tebas sprak met Diario AS over het Europese seizoen. De voorzitter staat bekend als groot fan van Real Madrid, maar heeft ook de nodige afkeer tegen PSG. "Alle economische trucjes hebben die ploeg niet geholpen met het winnen van Europese titels", glundert Tebas. "God strijkt die kromme lijnen snel recht. Het is het beste voorbeeld dat fair play belangrijk is, ook op het hoogste niveau. Het draait niet alleen maar om geld, God zij dank. Nog een jaar zonder PSG en ik hoop dat Real de prijs pakt."

Het enige lichtpuntje bij PSG is wat Tebas betreft Kylian Mbappé. De Franse topspits werd al meermaals in verband gebracht met De Koninklijke. "Madrid zal een besluit moeten nemen. Ik zou hem graag in La Liga willen hebben en Real is de enige ploeg die zijn kwaliteit kan waarborgen", besluit Tebas.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!