Nieuws

Diemers mag zich bijna Hannover-speler noemen: 'Deze week komt het denk ik rond'

Diemers mag zich bijna Hannover-speler noemen: 'Deze week komt het denk ik rond'

04-01-2022 10:03 Laatste update: 13:08

De definitieve bevestiging is er nog niet, maar alles wijst erop dat Mark Diemers binnenkort verkast van Feyenoord naar Hannover 96. De zaakwaarnemer van de middenvelder verzekert dat de transfer zich in de afrondende fase bevindt.  

Die Roten willen de spelmaker maar wat graag vastleggen. Het Duitse BILD noemt Diemers zelfs een Feyenoord-Star. De 28-jarige voormalige Fortuna-smaakmaker kwam dit seizoen tot slechts twee duels in de Eredivisie onder trainer Arne Slot.  

In gesprek met het medium bevestigt zaakwaarnemer Tim Vrouwe van Forza Sports Group de aanstaande huurtransfer. "Het gaat nog om de laatste details. Ik denk dat we daar snel uitkomen. Dan zal Mark naar Hannover vertrekken. Ik wil daar geen datum aan koppelen, maar ik denk dat het deze week rondkomt." 

Hannover 96, verwikkeld in de strijd tegen degradatie in de Tweede Bundesliga, heeft geen optie tot koop bedongen op de aanvallende middenvelder. Onder Dick Advocaat was Diemers afgelopen seizoen nog 23 keer tot een basisplaats bij Feyenoord. Hij speelde dertig competitieduels in de afgelopen jaargang, nadat hij op voorspraak van de Haagse oefenmeester in Rotterdam-Zuid was neergestreken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!