Transfernieuws

'Levy stelt United teleur: Tottenham-ster Kane wordt aan zijn contract gehouden'

'Levy stelt United teleur: Tottenham-ster Kane wordt aan zijn contract gehouden'

14 maart - 16:59
0

Tottenham Hotspur heeft slecht nieuws voor Manchester United. Harry Kane lijkt zijn contract uit te gaan dienen bij de Noord-Londenaren. De sportieve waarde van de spits zou waardevoller voor de club zijn dan een mogelijke transfersom.

Volgens Sky Sports zijn de Spurs niet van plan Kane in de verkoop te doen komende zomer. Kane ligt tot onder 2024 onder contract bij de club en geldt al jaren als waterdrager. Onder meer Manchester United zou geïnteresseerd zijn om de spits op te halen in de zomer, maar lijkt daar nu niet op te hoeven rekenen.

Kane is nu druk bezig een top vier-klassement te bewerkstelligen met Tottenham en op die manier Champions League-voetbal af te dwingen. Uitgerekend Manchester United is de grootste concurrent van de club. Kane wil pas na het halen van Champions League-voetbal om de tafel zitten voor een mogelijke contractverlenging, maar de kans is ook mogelijk dat de spits het gezien heeft in Noord-Londen.

United wil de spits graag overnemen en zag eerder al de interesse in Victor Osimhen op niets uitlopen. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo loopt er nog altijd geen échte killer rond op Old Trafford. Wout Weghorst maakt het seizoen af, maar wordt inmiddels gebruikt als aanvallende middenvelder die in dienst van Marcus Rashford en de vleugelaanvallers speelt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie