Nieuws

'AZ-bestuurder wil club overnemen die in 2019 nog in de Premier League speelde'

'AZ-bestuurder wil club overnemen die in 2019 nog in de Premier League speelde'

14-03-2023 16:10

Huddersfield Town heeft wellicht een nieuwe eigenaar gevonden. Niemand minder dan René Neelissen, bestuurder bij AZ, zoekt naar mogelijkheden om de Championship-club nieuw leven in te blazen.

Volgens The Sun heeft Neelissen al contact gelegd met de club en wordt samen met voorzitter Dean Hoyle al gekeken naar manieren om tot een akkoord te komen. Huddlesfield is de laatste jaren flink afgezakt in het Engelse topniveau: in 2019 degradeerde de club nog uit de Premier League, inmiddels staat de ploeg 23ste op het tweede niveau in Engeland.

Huddlesfield zoekt al sinds vorig jaar naar nieuwe eigenaren, maar hebben moeite geïnteresseerde partijen te vinden die aan de hoge vraagprijs willen voldoen. Neelissen is op zoek naar een nieuw project en heeft oren naar de Engelse club. AZ gooit dit seizoen hoge ogen en stuntte onlangs nog in Europa door te winnen op bezoek bij SS Lazio. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!