Nieuws

Spakenburg zet extra tribunes: honderden PSV-fans welkom tijdens halve bekerfinale

Spakenburg zet extra tribunes: honderden PSV-fans welkom tijdens halve bekerfinale

14-03-2023 15:49
1

Bij het duel om de halve finale van de KNVB-beker tussen Spakenburg en PSV zijn slechts driehonderd uitsupporters welkom. De Eindhovense fans die mee willen reizen zullen met een verplichte buscombinatie moeten arriveren, maakt gemeente Bunschoten bekend.

Op dinsdag 4 april staan Spakenburg en PSV tegenover elkaar op sportpark De Westmaat. Daar zullen zo’n zesduizend fans aanwezig zijn om de tweede divisionist aan te moedigen. "We gaan ons gezamenlijk inspannen om er een prachtige historische voetbalavond van te maken", aldus burgemeester Albertine van Vliet, geciteerd door De Telegraaf.

Gezien de beperkte capaciteit ging het verhaal eerst dat er helemaal geen PSV-supporters bij het bekerduel aanwezig konden zijn. Dat werd nog een lastiger verhaal toen bekend werd dat uitwijken naar een ander stadion, zoals bijvoorbeeld De Galgenwaard van FC Utrecht, ook niet mogelijk was. Nu worden er extra tribunes geplaatst, wat de capaciteit op de Westmaat ten goede komt en waardoor het mogelijk is om alsnog Eindhovense fan te ontvangen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!