Nieuws

'PSV zet vraagtekens bij toekomst van duo, club had acht miljoen over voor Teze'

'PSV zet vraagtekens bij toekomst van duo, club had acht miljoen over voor Teze'

14-03-2023 13:38

Eén club was afgelopen winter bereid om acht miljoen euro te betalen voor Jordan Teze, meldt het Eindhovens Dagblad. Die club diende uiteindelijk geen officieel bod in en dus speelt de verdediger nog altijd bij PSV, waar hij net als zijn collega Armando Obispo wellicht aan zijn laatste seizoen bezig is.

De laatste vijf officiële wedstrijden kwamen Teze en Obispo niet meer in actie bij PSV. Dat is volgens het ED geen reden voor het duo om het bijltje er bij neer te gooien, maar mocht er qua speeltijd weinig in het vat zitten zal er een evaluatie plaatsvinden. Een transfer van één van de twee of beide spelers wordt dan ook aannemelijker.

Teze en Obispo hebben dezelfde zaakwaarnemer. Volgens het Brabantse medium was er afgelopen winter een club bereid om acht miljoen euro voor eerstgenoemde te betalen, maar ontving PSV geen officieel bod. Bij een vertrek van (één) van de spelers zullen de Eindhovenaren dat bedrag niet meer kunnen vragen.

Toch zitten er nog de nodige miljoenen in het vat voor PSV. ‘Als Teze en Obispo deze zomer verkocht worden, gaat een transferprijs normaal gesproken geen acht miljoen per speler worden. Zoveel is wel duidelijk. Wel kan PSV in dat geval nog altijd rekenen op meerdere miljoenen’, klinkt het in het ED.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!