Transfernieuws

'Ik wil bij Arsenal blijven en de komende jaren een clublegende worden'

'Ik wil bij Arsenal blijven en de komende jaren een clublegende worden'

14-03-2023 10:39

Aaron Ramsdale overweegt niet van club te wisselen. De doelman heeft het naar zijn zin bij Arsenal en wil een legende worden bij de verrassende koploper van de Premier League

De doelman van The Gunners wil zo lang mogelijk bij de club blijven. "Ik zie mijzelf hier de komende tien, twaalf of vijftien jaar nog keepen", meent de sluitpost. "Dat is het doel, om zo lang mogelijk op topniveau actief te blijven. Hopelijk hoef ik nooit de club te verlaten en kan ik hier een heldenrol vervullen."

Ramsdale was dit seizoen al meermaals belangrijk voor Arsenal met indrukwekkende reddingen. De Engelsman volgde Bernd Leno en Emiliano Martinez op en lijkt uiteindelijk de juiste keuze te zijn geweest voor de ploeg van Mikel Arteta. Arsenal betaalde in 2021 28 miljoen euro voor de doelman, die dit seizoen al twaalf keer zijn doel schoonhield in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!