Transfernieuws

'Real had ontmoeting met Bellingham, interesse nog altijd torenhoog'

'Real had ontmoeting met Bellingham, interesse nog altijd torenhoog'

14-03-2023 10:13

Jude Bellingham is onlangs bezocht door een delegatie van Real Madrid. De Koninklijke zien de Engelsman als topprioriteit voor de transferperiode in de zomer.

Volgens AS heeft Real Madrid al om de tafel gezeten met Bellingham om de interesse duidelijk te maken. De Spaanse club zit al sinds vorig jaar achter de tiener aan, maar wist in de winter nog geen transfer te bewerkstelligen. Bellingham is dit seizoen een vaste waarde bij Dortmund en speelde vrijwel alle wedstrijden voor Die Schwarzgelben, die samen met Bayern München om de landstitel strijden in de Bundesliga.

Bellingham verlengde in 2021 nog bij Dortmund en ligt tot 2025 vast bij de club. De Engelsman maakte op het WK een sterke indruk en daardoor is de interesse alleen maar toegenomen. Real is ook in de markt voor Josko Gvardiol, maar moet concurreren met enkele Engelse clubs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!