Nieuws

'Terugkeer Schreuder bij Brugge uitgesloten: bestuur kiest voor interne oplossing'

'Terugkeer Schreuder bij Brugge uitgesloten: bestuur kiest voor interne oplossing'

13-03-2023 22:50

Een eventuele terugkeer van Alfred Schreuder bij Club Brugge lijkt nu echt uitgesloten. Alles wijst erop dat assistent-trainer Rik De Mil het seizoen mag afmaken bij de Belgische kampioen. Dat meldt Het Laatste Nieuws maandagavond.

In de eigen competitie is het eigenlijk het gehele seizoen al kommer en kwel voor Brugge. De ploeg staat op een teleurstellende vierde plaats en vijftien punten achter koploper KRC Genk. Mede daarom stuurde de clubleiding Scott Parker de laan uit, die het stokje eerder al had overgenomen van de ontslagen Carl Hoefkens.

Nog voor het definitieve ontslag van Parker ontstonden er al geluiden van een eventuele snelle terugkeer van Schreuder, die er vorig jaar nog kampioen werd en in december zijn Waterloo vond bij Ajax. Dat lijkt nu definitief niet door te gaan, omdat Club de trainerskwestie intern gaat oplossen met De Mil. Ironisch genoeg een soortgelijk voorval zoals Ajax dat deed met het aanstellen van John Heitinga.

De krant meldt bovendien dat Brugge in de zomer alsnog een nieuwe trainer wil aanstellen. Wederom wordt Schreuder genoemd, maar de geruchten lijken nu niet concreet te zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!