Reactie

Steijn vindt Van Hooijdonk een lul: 'Boos omdat ik zijn zoontje niet opstelde'

Steijn vindt Van Hooijdonk een lul: 'Boos omdat ik zijn zoontje niet opstelde'

13-03-2023 20:53 Laatste update: 20:57
1

Maurice Steijn en Pierre van Hooijdonk worden waarschijnlijk niet zo snel vrienden meer. De Sparta-coach, die in het verleden met Van Hooijdonk en zijn zoon Sydney samenwerkte bij NAC Breda, stelt aan tafel bij Veronica Offside de oud-international een lul te vinden. Ze werden het gedurende hun periode in het Rat Verlegh Stadion maar niet eens over bepaalde technische zaken. Volgens Steijn had de weinige speeltijd van Sydney daar een grote rol in.

Wilfred Genée opent meteen met de vraag of Steijn Van Hooijdonk een lul vindt. "Ja, zeker", antwoordt hij lachend. "Pierre is natuurlijk super rancuneus richting mij omdat ik ooit twee jaar geleden zijn zoontje niet altijd opstelde, wat overigens zowel voor als na mij ook niet altijd gebeurde. Hij voelt zich geroepen om te pas en te onpas op tv mij, maar ook Sparta naar beneden te halen."

Hij stelt dat dat op een gegeven moment ook een beetje 'lachwekkend' en 'zielig' begint te worden. "Je verwacht dat wanneer mensen daar (NOS Studio Voetbal, red.) aan tafel zitten, ze ook onafhankelijk hun mening geven, wat er ook gebeurt in het weekend. Pierre heeft natuurlijk altijd dubbele agenda's en kan nooit onafhankelijk iets zeggen. Nogmaals: het is een beetje zielig aan het worden."

Steijn bracht Sydney bovendien 'weleens in de laatste minuten in'. "Dat kan natuurlijk niet, schandalig", antwoordt hij cynisch.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!